Galeri Keladi Tikus - Kanser Malaysia | Mypenerangan

Berkat Herba Nusantara (Malaysia)
Pengeluar utama, kapsul keladi tikus asli
Malaysia, Whatsapp HQ: 010-9027915
Kapsul keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
STF Keladi Tikus Asli Malaysia
Gambar penghantaran, pengiktirafan dari Brunei Darussalam dan link Pembelian sila skrol ke bawah.

STF Premium - Kapsul herba keladi tikus asli Malaysia yang mengandungi hanya yang terbaik, matang dan asli sahaja di dalam setiap kapsul. Penghasilannya menggunakan herba matang berusia 5 bulan keatas yang memiliki khasiat berganda yang dapat membantu pengguna, samada untuk rawatan mahupun pencegahan.
Makluman
Kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian keladi tikus yang ada pada STF dan TF Plus sahaja, kami tidak dapat menjamin keaslian yang ada pada keluaran lain, terutamanya keluaran yang:

 • Tiada nombor KKM
 • Tiada pelekat KKM
 • Tiada buku panduan
 • Tanpa kotak
 • Tiada alamat pengeluar
 • Biasanya dijual dengan harga yang sangat murah bagi menarik minat pembeli.

Oleh itu sebarang bentuk risiko serta kesan sampingan hasil daripada penggunaan produk lain adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Dapatkan keluaran asli dan berdaftar melalui baner di bawah atau klik di sini


Cara penggunaan STF kapsul Keladi tikus untuk kesan segera dan menyeluruh

 • Ambil STF dua kali sehari (3 biji pagi, 3 biji petang) dengan 500ml air masak (sebotol mineral kecil) semasa perut kosong - pengambilan semasa perut kosong atau sebelum makan dapat dicerna dengan maksimum oleh badan berbanding selepas makan, walaubagaimana pun, jika pengguna mempunyai gastrik boleh diambil selepas makan.
 • Elakkan minum dan makanan manis - terutama minuman bergula tersembunyi seperti air bergas serta air kotak, termasuk juga minuman bersusu seperti teh tarik, minuman coklat terkenal, kopi panas, biskut coklat, biskut kacang dll.
 • Untuk keberkesanan yang menyeluruh, penggunaan STF sekurang-kurangnya setahun adalah disarankan.
 • Pantang makan - terutama daging lembu, ayam yang dicucuk hormon, ikan besar yang tidak mempunyai sisik seperti pari, tongkol dll, makanan dalam tin seperti sardin, makanan yang diawet, snek segera dan seumpama. Ambil nasi pada kadar separuh dari biasa, pilih lauk yang kurang minyak dan tidak bersantan. Elakkan roti yang mengandungi yis, gandum putih yang telah melalui proses meluntur dan pau yang telah dicampur pemutih Titanium Dioxide, ganti dengan roti perang.
 • Berhenti merokok dan alkohol serta merta.
 • Jauhi makanan yang telah melalui proses penapaian seperti budu, belacan, cincalok dan seumpamanya.
 • Elakkan kudapan bergoreng seperti keropok lekor, goreng pisang, burger, sosej dan lauk bergoreng seperti ayam dan ikan. Jika ingin mengambil lauk atau makanan yang dibakar seperti satay, ikan atau ayam bakar, pastikan kawasan yang hangus terbakar dibuang terlebih dahulu. Bahagian lauk yang hangus terbakar memiliki kandungan karbon dioksida yang tinggi dan ini adalah sangat tidak baik dan boleh mendatangkan kesan yang amat buruk, terutama bagi pembentukan kanser usus.
 • Perbanyakkan minum air masak, amalkan sekurang-kurangnya 2 liter sehari (dewasa) untuk tujuan flush. Masa yang dicadangkan untuk pengambilan air masak adalah: pagi sebelum sarapan, tengahari, petang dan malam.
 • Jadi Vegetarian - menu vegetarian adalah sesuai dengan pesakit semasa tempoh rawatan.
 • Berpuasa sehari atau dua hari seminggu - ini dapat membantu membersihkan perut serta melancarkan peredaran darah.

    Kenapa STF?
 • Dikeluarkan oleh Berkat Herba Nusantara (KT0302177-U pengeluar tunggal herba Keladi tikus di Malaysia)
 • Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
 • Memiliki sijil jualan bagi Singapura (0657T/2018) dan Brunei (0656T/2018)
 • Diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam (sijil di bawah)
 • Diperbuat menggunakan herba Keladi tikus asli dan matang yang dikisar halus bergred Superfine.
 • Memiliki jumlah kesembuhan tertinggi di Malaysia dan telah membantu merawat ramai pesakit sembuh sepenuhnya.


Keluaran asli - setiap kapsul yang dihasilkan oleh kami di Berkat Herba Nusantara merupakan antara keluaran yang diiktiraf paling terbaik di asia tenggara, keseluruhan penanaman dijaga dengan amat rapi dengan persekitaran yang menyamai habitat asal, ini bagi mendapatkan khasiat semulajadi asli yang mampu memberikan keberkesanan dengan tahap yang paling tertinggi. Setiap herba asli ini dibiarkan mencapai umur matang (6 bulan ke atas) sebelum dikapsulkan.


MAL16030017TC
STF kapsul keladi tikus merupakan keluaran asli yang mengandungi hanya herba keladi tikus matang dari gred tertinggi sahaja, setiap keluaran dipantau sepenuhnya bermula daripada pemilihan herba matang sehingga kepada pembungkusan terakhir, ini bagi memastikan hanya kandungan yang terbaik sahaja yang terkandung di dalam setiap kapsul. Keluaran asli mengandungi buku panduan di dalam setiap kotak.


Sejak 2012 - Berkat Herba Nusantara telah menyantuni rakyat Malaysia sejak tahun 2012 lagi, bermula dari keluaran pada skala kecil, kini kami merupakan pengeluar tunggal herba keladi tikus di Malaysia, dengan keaslian yang dititikberatkan, insya Allah kami akan tetap menjadi pengeluar utama dengan pengeluaran yang diiktiraf paling terbaik di seluruh asia.


Keluaran asli Malaysia - STF keladi tikus keluaran asli ini mengandungi buku panduan di dalam setiap kotak yang menerangkan tentang sejarah, kajian serta cara guna bagi mendapatkan kesan yang paling optimum. Ianya bukan sahaja diakui keberkesanan di Malaysia malah turut diiktiraf antara keluaran terbaik oleh Brunei Darussalam.


Kekuatan berganda - keluaran asli TF gabungan yang terbaik antara keladi tikus dan biji aprikot pahit bergred perubatan yang diimport sepenuhnya dari Turki menjadikan setiap kapsul memiliki khasiat rawatan berganda yang tidak terdapat pada keluaran lain. Dihasilkan daripada biji aprikot terpilih yang tinggi kandungan minyak semulajadi, TF merupakan pilihan terbaik bagi tujuan pencegahan mahupun rawatan. Keluaran asli mengandungi buku rujukan di dalam setiap kotak. Semak stok di sini (klik)


Percuma - setiap pembelian TF Plus tiga kotak dan ke atas akan mendapat freegift softgel habbatus sauda softgel EGE yang diimport sepenuhnya dari Turki, umum mengetahui minyak habbatus sauda mempunyai kelebihan yang sangat banyak, selain melindungi, sifat antioksidanya yang tinggi juga berfungsi untuk meningkatkan lagi sistem imun badan sekaligus mempercepatkan lagi proses rawatan. Dos yang disarankan adalah 1 biji sehari sebelum tidur.

Dua keluaran utama - TF Plus biji aprikot dan STF premium asli memiliki khasiat berganda yang tinggi yang diperlukan oleh tubuh, samada untuk kegunaan rawatan mahupun pencegahan. STF Premium digunakan pada siang hari untuk rawatan manakala TF Plus biji aprikot diambil pada waktu malam untuk pemulihan sel serta penambahan tenaga. Setiap keluaran asli mengandungi buku panduan di dalam setiap kotak bagi memudahkan semakan. Dapatkan set lengkap ini melalui baner di bawah.
Kualiti premium tertinggi - Dengan kualiti dikawal dan dijamin sepenuhnya menjadikan setiap keluaran STF berada pada tahap paling terbaik. Dibawah pula merupakan sebahagian daripada penghantaran yang telah dibuat oleh kami di HQ, diharap segala kebaikan dan manfaat yang ada pada herba besar ini dapat digunakan sepenuhnya, samada untuk tujuan pencegahan mahupun rawatan.Diakui seluruh asia - mengandungi hanya herba asli di dalam setiap kapsul, STF bukan hanya diakui keasliannya di Malaysia malah ia turut mendapat pengiktirafan rasmi oleh Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam menjadikannya satu-satunya keluaran asli yang disah kemasukan ke sana.


Pembungkusan kemas dan teliti - setiap penghantaran STF dan TF keladi tikus aprikot plus akan dibungkus dengan kemas menggunakan bubble wrap sebelum dihantar, ini bagi meminimakan kerosakan semasa ianya di dalam perjalanan. Tracking number akan dimaklumkan sebaik sahaja penghantaran telah dibuat untuk semakan selanjutnya. Pembelian terus dari HQ klik di sini


Penghantaran setiap hari terus dari HQ bagi memastikan setiap pesanan yang diterima berada pada kondisi paling memuaskan, samada dari sudut kualiti mahupun kondisi, ini merupakan jaminan kami di Berkat Herba Nusantara dan juga stokis di seluruh Malaysia di dalam memberikan hanya yang terbaik secara keseluruhan (Penghantaran pesanan untuk pembelian melalui ecommerce rasmi serta stokis). Semak stok terkini di sini (klik)


Penanaman tunggal - Ditanam dan dipantau sepenuhnya oleh kami sendiri, menggunakan baka keladi tikus Araceae terpilih, bermula daripada pemilihan benih sehingga kepada proses pengkapsulan menjadikan setiap keluaran STF yang dihasilkan oleh Berkat Herba Nusantara merupakan antara keluaran yang diakui memiliki khasiat yang paling terbaik di asia tenggara selain turut mendapat pengiktirafan rasmi di Singapura dan juga Brunei Darussalam. Tanaman ini tidak pernah diedarkan kepada pengeluar lain, hanya untuk pengkapsulan oleh Berkat Herba Nusantara sahaja.
Penghantaran setiap hari - Setiap pembelian STF atau TF Plus kapsul keladi tikus campuran biji aprikot akan dihantar terus dari HQ setiap hari, penghantaran ini adalah bertujuan untuk memastikan setiap pesanan diterima pada kadar segera tanpa sebarang penangguhan. Kami di Berkat Herba Nusantara akan terus menyalurkan perkhidmatan yang terbaik selamanya. Dapatkan stok terkini melalui baner di bawah atau klik di sini.Setiap pembelian akan disertakan bersama dengan flyers yang mengandungi penerangan berkaitan, selain itu di dalam setiap kotak juga terdapat sisipan rasmi yang menerangkan secara lebih terperinci mengenai sejarah dan cara penggunaan herba Keladi tikus STF ini. Disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. Dapatkan STF melalui baner yang disediakan di bawah atau klik di sini

Video: Pengenalan STF kapsul keladi tikus Malaysia serta cara pembelian melalui sistem ecommerce rasmi.
Back to content